میانه

ساخت وبلاگ

بهادر مولایی می گوید هنوز هم از تصمیم شورای فنی متعجب است.

به گزارش صدای میانه به نقل از وب سایت نود، بهادر مولایی در نخستین اظهاراتش بعد از سانحه رانندگی گفت: با وجود خط خوردن از جمع وزنه برداران المپیکی برای حضور در مراسم بدرقه المپیکی‌ها توسط رئیس جمهور در تهران ماندم و در این مراسم شرکت کردم اما شب گذشته در هنگام بازگشت به شهرم در جاده مدام در فکر حذف شدنم بودم و ذهنم درگیر بود.

وی افزود: هنوز از تصمیم شواری عالی فنی وزنه برداری متعجب هستم چراکه بعد از رکوردگیری در اردوی کلاچای دلیلی نداشت تا دوباره در تهران جلسه‌ای برای بررسی عملکرد برخی نفرات برگزار شود. متاسفانه این مساله خیلی از نطر روحی به من فشار آورد چراکه برخی از بچه ها با وجود اوت کردن وزنه های خود در مراسم رکوردگیری در اردو ماندند و حتی المپیکی شدند ولی من به هر دلیلی حذف شدم.

مولایی در خصوص شدت مصدومیتش گفت: متوجه نشدم چه اتفاقی افتاد ولی در یک آن خوابم برد و هیچی نفهمیدم. البته پزشکان گفتند در رفتگی لگنم را جا انداخته اند اما آرنج دستم هم دچار مصدومیت است و هنوز نمی دانم تا چه حدی آسیب دیدم.

بهادر مولایی شب گذشته در راه بازگشت به آمل به همراه پدر و پدربزرگ خود با اتومبیل پراید در سانحه رانندگی با نیسان آسیب دید و به بخش آی سی یو بیمارستان ۱۷ شهریور آمل انتقال یافت. در این سانحه پدربزرگ وی در دم جان سپرد.

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 193 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 23:31

فعالیت چراغ خاموش احمدی‌نژاد برای انتخابات ریاست‌جمهوری رسما کلید خورد.

به گزارش صدای میانه به نقل از آفتاب‌نیوز، امروز صبح، احمدی‌نژاد به همراه مقامات سابق دولت‌های نهم و دهم جلسه‌ای انتخاباتی برگزار کردند، نشستی که تحت تدابیر حفاظتی بسیار برگزار شد.

براساس گزارش سایت انتخاب، اسفندیار رحیم‌مشایی از سخنرانان کلیدی این نشست بود. سخنرانی که حکایت از آن دارد برخلاف سخنان برخی از نزدیکان احمدی‌نژاد، مشایی هنوز عرصه سیاسی را ترک نکرده است. شمس‌الدین حسینی وزیر سابق اقتصاد، نیکزاد وزیر سابق مسکن و خسرو معتضد از دیگر سخنرانان این جلسه بودند.

در این نشست که احمدی‌نژاد نیز به سخنرانی پرداخت، در مورد فعالیت دولت یازدهم و انتخابات ریاست‌جمهوری آینده بحث و گفت‌وگو شد.

به گفته‌ی یکی از حاضران، احمدی‌نژاد در این جلسه گفت به هر استانی که اخیرا سفر کرده، با درخواست‌های بسیار برای کاندیداتوری مواجه شده است.

وی با این حال گفته است که فعلا نمی‌خواهد فضا را با اظهار‌نظر رسمی در مورد کاندیداتوری خود انتخاباتی کند. لازم به ذکر است که این نشست در ساختمان دانشگاه ایرانیان برگزار شده است.

سایت روزنامه ایران نیز نوشت: صبح امروز نشست سیاسی-انتخاباتی محمود احمدی‌نژاد و حدود ۱۰۰ نفر از فرمانداران سابق، برخی وزرای دولت نهم و دهم و اطرافیان او در ساختمان بهار که پیش از این حکم تخلیه آن صادر شده بود در سکوت خبری و با تدابیر شدید حفاظتی برگزار شد. آن‌گونه که یکی از حاضران به خبرنگار ما گفت احمدی‌نژاد و مشایی سخنرانان اصلی نشست بودند. 

 برخلاف اینکه اعلام شده بود گفتمان انقلاب و تبیین موازین رهبری موضوع اصلی است، انتقاد تند از دولت و دعوت از حاضران به آمادگی برای ورود به انتخابات و ارائه طرح و برنامه دو محور اصلی این نشست بوده است. یک منبع آگاه گفت: «عملکرد ضعیف دولت یازدهم محور این جلسه سیاسی بود. این دیدار آنقدر خوب بود که باران رحمت هم باریده است و برای سال آینده خیلی خوشبین هستیم و امیدواریم اتفاقات خوبی بیفتد.»

برگزارکنندگان از نزدیک‌شدن رهگذران به محل این نشست که اتومبیل‌های زیادی در آن پارک شده بود جلوگیری می‌کردند و همین مساله توجه عابران را به خود جلب کرده بود.

در حاشیه این میتینگ سیاسی خبرنگار «ایران آنلاین» به دلیل شکایت برگزارکنندگان بازداشت و با همکاری ناجا به سرعت آزاد شد.این نشست ساعت ۱۰ صبح آغاز شد و ساعت ۲ عصر به صرف نهار پایان یافت.

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 227 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 23:31

صدای میانه به نقل از رکنا؛ جوان 20ساله ای که دختربچه 8ساله ای را پس از آزار و اذیت در سرویس بهداشتی مدرسه ای در یکی از روستاهای حاشیه مشهد به قتل رسانده بود، پس از برگزاری چندین جلسه محاکمه در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی، به اعدام، قصاص نفس، 25سال زندان، 74ضربه شلاق و پرداخت دیه محکوم شد.

غروب سی و یکم مرداد سال گذشته بود که «کریم» دختر 8ساله ای را که در حال بازی با دوستانش بود، صدا زد تا همراهش برود! دخترک هم بدون تأمل روسری زردرنگش را دور گردنش محکم کرد و پشت سر وی به راه افتاد، اما او نمی دانست جوان شیطان صفت چه نقشه شومی را در سر می پروراند. در حالی که دیگر همبازی های این دختربچه راهی خانه هایشان شدند، او پشت سر کریم و از روی دیوار مخروبه وارد مدرسه روستا شد. جوان 20ساله با حیله و نیرنگ، دخترک را داخل سرویس بهداشتی مدرسه برد و ...
این جوان شیطان صفت وقتی با گریه های دلخراش کودک مواجه شد، روسری را دور گردن وی پیچید و او را به قتل رساند.
او سپس گوشواره های طلای دخترک را نیز سرقت کرد و با بستن در سرویس بهداشتی راهی منزلش شد. ساعتی بعد اعضای خانواده دختر بچه مضطرب و نگران در جست و جوی دخترشان بر آمدند، این در حالی بود که «کریم» نیز برای پیدا کردن دختری که از بستگان دورش بود، با اهالی روستا و خانواده او همراه شده بود. پس از مدتی جست و جو، «کریم» وارد مدرسه شد و ناگهان فریاد کنان، پیکر بی جان دختر را از سرویس بهداشتی بیرون کشید. این حادثه تلخ، همه اهالی روستا را در بهت و حیرت فرو برده بود که مأموران کلانتری آبروان به محل تجمع اهالی روستا رسیدند.
دقایقی بعد ماجرای این جنایت هولناک به قاضی ویژه قتل عمد اعلام شد و بدین ترتیب، با حضور قاضی سیدجواد حسینی و عوامل بررسی صحنه جرم، تحقیقات در این باره آغاز شد.
در حالی که بررسی های میدانی مقام قضایی ادامه داشت، خونسردی جوانی که جسد را از سرویس بهداشتی بیرون کشیده بود، توجه قاضی ویژه قتل عمد را به خود جلب کرد و بدین ترتیب، مقام قضایی او را از میان جمعیت بیرون برد و با طرح چند سوال تخصصی، وی را به تناقض گویی انداخت.
این جوان 20ساله که ابتدا عنوان می کرد با دیدن جسد بیهوش شده و چیزی به خاطر ندارد، دقایقی بعد، لب به اعتراف گشود و به قتل دخترک اعتراف کرد.
او گفت: گوشواره های دختر 8ساله را نیز زیر فرش منزلش پنهان کرده است. با کشف گوشواره ها و اعترافات صریح متهم، کیفرخواست این پرونده جنایی در دادسرای مشهد صادر شد و جوان شیطان صفت در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی پای میز محاکمه نشست.
او که در آغاز محاکمه سعی داشت با داستان سرایی ها، آنچه را که قبلا اعتراف کرده بود، انکار کند، وقتی در برابر سوالات تخصصی و فنی قضات باتجربه دادگاه کیفری قرار گرفت، دیگر همه راه های انکار را بسته دید و به ناچار در محضر دادگاه به آزار دختر و قتل او اعتراف کرد.
در جلسات محاکمه که به ریاست قاضی مجتبی علیزاده و مستشاری قاضی مصطفی بنده ای برگزار شد، این جوان شیطان صفت سرقت گوشواره های طلای دخترک را نیز پذیرفت و اعتراف کرد که آن دختر را با توسل به حیله و نیرنگ به داخل سرویس بهداشتی مدرسه روستا کشانده است.
این گزارش حاکی است: با پایان یافتن جلسات محاکمه که با حضور وکیل مدافع متهم برگزار شده بود، قضات دادگاه رأی خود را درباره این پرونده جنایی صادر کردند. در این رأی که به امضای قضات شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی رسیده، «کریم» به اتهامتجاوز به عنف به اعدام، به خاطر ارتکاب قتل عمدی به قصاص نفس، به دلیل سرقت به عنف گوشواره ها به تحمل 10سال زندان و 74ضربه شلاق، به اتهام آدم ربایی به تحمل 15سال زندان و به خاطر ایراد ضرب و جرح به پرداخت دیه محکوم شده است. همچنین در رأی صادره از سوی قضات دادگاه آمده است، این رأی در مهلت قانونی قابل تجدیدنظرخواهی در دیوان عالی کشور است.
سیدخلیل سجادپور

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 237 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 23:31

صدای میانه به نقل از میزان: فریبا نادری بازیگر عرصه تلویزیون گفت: این روزها یکسری از بازیگران رابطه های خودشان را دارند و اینگونه کارشان را پیش می برند امیدوارم موفق هم باشند. 

وی با اشاره به حضور برخی بازیگران در شبکه های ماهواره ای اظهار کرد: "رامسین کبریتی" که به شبکه جم پیوسته در این سالها خیلی بدهکار بود، با توجه به شناختی که از او دارم 90 درصد از دلایل رفتن او به خاطر شرایط مالی اش بود. 

بازیگر سریال "ستایش2" همچنین گفت: از روزی متاسف می شوم که بازیگران بنام ما از کشور ما بروند و سر از هالیوود و شبکه های ماهواره ای در بیاورند و در همانجا ماندگار شوند. 

نادری همچنین در بخشی دیگری از صحبتهایش ادامه داد: متاسفانه شرایط مالی بازیگران این روزها بد شده است، ما بازیگر ها که آجر که نمی خوریم و سوپر مارکت هم تا جایی به ما به خاطر شهرتمان گوشت ومرغ می دهد، اما از یکجایی به بعد از این اتفاق ها خبری نیست. 

وی در خصوص ورود به عرصه سینما خاطر نشان کرد: درب سینما روی بنده و امثال بنده که تلویزیونی هستیم بسته است، نه به مهمانی هایشان می رویم و نه شماره هایشان را داریم که تماس بگیریم و بگوییم خوابتان را دیدیم. تلویزیون خانه من بوده و به همین دلیل روی سینما حسابی باز نکردم اما این روزها با کم لطفی مدیران رو به رو شدیم. 

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 181 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 22:27

صدای میانه به نقل از تسنیم: اپل استور در مجتمع چارسو پلمپ شد و حالا بر اساس شواهد به نظر می رسد جمع‌آوری گوشی‌های هوشمند متعلق به این برند از سطح بازار شروع شده است. 

اگر خاطرتان باشد کمتر از یک هفته پیش عباس نخعی مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالای هدف با بیان اینکه کمپانی اپل تنها تا پیش از اجرای طرح رجیستری موبایل، فرصت تاسیس نمایندگی در کشور را دارد، اظهار کرد: ابلاغیه جمع‌آوری موبایل‌های این برند صادر شده و در صورت عدم تاسیس نمایندگی، گوشی‌های موبایل آن جمع می‌شوند.

نخعی در سخنان خود اعلام کرده بود که تصمیم بر این است که تنها گوشی‌هایی قابلیت فعالیت و خرید و فروش در کشور را داشته باشند که دارای نمایندگی در کشور هستند، ولی این امکان نیز وجود دارد که پس از اجرای این طرح، تصمیمات جدیدی در این حوزه اتخاذ شود.

این مقام مسئول در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره برخی برندهای تلفن همراه موجود در بازار از جمله گوشی‌های آیفون گفت: در حال حاضر ابلاغ جمع‌آوری گوشی‌های تلفن همراه این برند از بازار داده شده است. اگر تا روز اجرای طرح رجیستری، این کمپانی اقدام به ثبت نمایندگی رسمی در کشور نکند قطعاً تمام گوشی‌های تلفن همراه این برند جمع‌آوری خواهند شد و به هیچ عنوان قابلیت رجیستر شدن را نخواهند داشت.

نخعی افزود: در حال حاضر ما ابلاغیه جمع‌آوری گوشی‌های تلفن همراه این برند را به تمام استان‌ها اعلام کرده‌ایم و در صورت عدم تأسیس نمایندگی این برند در کشور تا روز اجرای طرح رجیستری، تمام محصولات موبایل این برند از سطح بازار جمع‌آوری خواهد شد.

همانطور که در اخبار خوانده اید طرح رجیستری از اول مرداد ماه سال جاری کلید خواهد خورد.

علاوه بر این، قاسم خورشیدی سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز تاکید کرد طبق قوانین فعلی هیچ منعی برای تاسیس نمایندگی این برند آمریکایی در کشور وجود ندارد و وزارت صنعت نیز به عنوان مرجع تاسیس نمایندگی برندهای مختلف در این باره قادر به اظهارنظر قطعی است.

وی با تاکید بر اینکه مردم به هیچ وجه نباید نگرانی نسبت به اجرای این طرح داشته باشند، عنوان کرد: انجام طرح رجیستری هیچگونه هزینه‌ای بر مجموعه مصرف‌کنندگان و توزیع‌کنندگان موبایل تحمیل نخواهد کرد.

به گفته او براساس قانون نظام صنفی و حمایت از مصرف‌کنندگان هر کالایی که قرار است در کشور توزیع شود باید از شبکه خدمات پس از فروش در کشور بهره‌مند باشد ولی متاسفانه کمپانی آمریکایی اپل و تولیدکننده گوشی‌های آیفون فاقد نماینده رسمی در کشور هستند و پشتیبانی و تامین قطعات پس از فروش را عهده‌دار نیست. در شرایط فعلی نیز سرویس‌دهی اپراتورهای تلفن همراه به محصولات این کمپانی مغایرت قانونی با قوانین دارد ولی پس از اجرایی شدن رجیستری، قطعا سرویس مخابراتی به این محصولات داده نخواهد شد.

البته سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به این سوال که آیا گوشی‌های فعال فعلی مشمول این قوانین خواهند شد، گفت که اجرایی شدن این طرح برای گوشی‌هایی است که بعد از تاریخ اجرای طرح رجیستری موبایل عرضه می‌شود و هیچ نگرانی بابت گوشی‌های فعال فعلی وجود ندارد.

اکنون با توجه به گذشت چند روز از این اظهارات رسمی مقام‌های مسئول در ستاد مذکور، گفته می‌شود فروشگاه‌های مربوط به شرکت‌هایی که خود را وارد کننده رسمی آیفون به ایران می‌دانستند در تهران و مخصوصا مجتمع‌های بزرگ فروش موبایل پلمپ شده است.

جزییات بیشتری از این اقدام منتشر نشده و پیش‌بینی می‌شود در راستای اجرای همان طرح اشاره شده در خبر رجیستری و به دنبال موضوع جمع آوری گوشی های آیفون از بازار باشد.

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 184 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 22:27

صدای میانه به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان: هکرهای ترک به سایت ویکی‌لیکس حمله کرده و تارنمای آن را هک کردند.

این اتفاق در پی آن رخ داد که به دنبال وقوع کودتای نافرجام چند ساعته در ترکیه، وب‌سایت ویکی‌لیکس حدود 300000 ایمیل مربوط به دولتمردان ترکیه را منتشر کرد. این ایمیل‌ها بیشتر به حزب عدالت و توسعه تعلق دارد.

طبق اعلام این وب‌سایت، دلیل این کار نوع برخورد دولت این کشور با مخالفان است. پس از کودتای نافرجام جمعه‌شب، دولت ترکیه بیش از 6000 نفر را بازداشت کرد که در میان آنها تعدادی قاضی، وکیل و افراد نظامی وجود داشتند. 

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 208 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 22:27

به گزارش صدای میانه به نقل از تسنیم، در 15 جولای (25 تیرماه) کشور ترکیه شاهد کودتای نافرجامی از طرف ارتش علیه دولت رجب طیب اردوغان بود.

بعد از آن، این کودتای نافرجام آغازی شد برای موج گسترده دستگیری‌ها، تعلیق از کار و اخراج‌ها از طرف مقامات دولتی ترکیه علیه مخالفان که به‌گفته مقامات ترکیه در کودتای اخیر به‌رهبری فتح‌الله گولن دست داشته‌اند.

طبق آمارهای منتشر شده در رسانه‌های ترکیه‌ای و غربی، تاکنون بیش از 65 هزار نفر در ترکیه بازداشت، از کار معلق یا اخراج شده‌‌اند.

مقامات ترکیه از جمله رجب طیب اردوغان رئیس‌ جمهور و بن‌علی ییلدریم نخست وزیر این کشورها بارها فتح‌الله گولن را به دست داشتن در کودتای 15 جولای ترکیه متهم کرده و از دولت آمریکا رسماً درخواست کرده‌اند تا وی را به ترکیه تحویل دهد.

از طرفی دیگر فتح‌الله گولن، مبلغ مذهبی تُرک مقیم آمریکا، از دولت آمریکا خواسته است وی را به ترکیه تحویل ندهد.

گولن در بیانیه‌ای که منتشر کرد، گفت: «از دولت ایالات متحده می‌خواهم با هرگونه تلاش‌ها برای قرار دادن روند اخراج به‌عنوان تسویه حساب‌های سیاسی مخالفت کند».

گولن گفت: «اعتقادها مبنی بر مشارکت وی در این کودتای وحشتناک و شکست خورده، پوچ، غیرمسئولانه و اشتباه است».

در جدول زیر می‌توانید آمار بازداشتی‌، تعلیقی و اخراج شدگان در ترکیه را به‌تفکیک ارگان‌های مربوطه ملاحظه فرمایید.

ردیف سازمان‌ها، نهادها و ادارات ترکیه تعداد افراد 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 مجموع
مقامات آموزش و پرورش که از کار برکنار شدند15200
معلمانی که مجوز تدریس‌شان لغو شد21000
کارکنان آموزش و پرورش که از کارشان معلق شدند6500
رؤسای دانشگاهی که از آنها خواسته شده از سمت‌شان استعفا دهند1577
کارکنان وزارت اقتصاد که از کار برکنار شدند1500
روحانیون، وعاظ و معلمان دینی که از کار اخراج شدند492
کارکنان وزارت امور اجتماعی که از کار برکنار شدند393
کارکنان دفتر نخست‌وزیر که اخراج شدند257
پرسنل وزارت ورزش که از کار تعلیق شدند245
مقامات اطلاعاتی که از کار تعلیق شدند100
نظامیانی که بازداشت شدند7500
پلیس‌هایی که از کار برکنار شدند (در این بین 1000 پلیس هم بازداشت شدند)8000
اعضای قوه قضائیه از جمله 1481 قاضی که از کار معلق شدند3000
 65764
 

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 181 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 21:05

صدای میانه به نقل از مهر: الهام چرخنده بازیگر سینما و تلویزیون، متن دست‌نوشته رهبر معظم انقلاب بر قرآنی که به وی اهدا شد را برای نخستین بار درهمایش عفاف و حجاب در مشهد قرائت کرد.

الهام چرخنده در این همایش گفت: من متن دست‌نوشته رهبر معظم انقلاب بر قرآنی که به من اهدا شد را با مشورت دبیر این همایش برای اولین بار اینجا قرائت می‌کنم و در هیچ جا صحبتی درباره این متن نکردم.

وی ادامه داد: متن دست‌نوشته رهبر معظم انقلاب به این شرح است: «بسم الله الرحمن الرحیم. دخترم از اهدا انگشتر متبرکه از تو ممنونم، الهام چرخنده صراحت و شجاعتت را ستایش می‌کنم و برای ادامه راهت دعا م‍ی‌کنم. سید علی خامنه‌ای»

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 182 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 21:05

صدای میانه به نقل از مهر: حمید اعتباریان تهیه کننده سینمای ایران که به دلیل سکته قلبی در بیمارستان بستری شده است به بخش عمومی منتقل شد.

عسل اعتباریان دختر حمید اعتباریان تهیه کننده سینمای ایران در این باره به ما گفت: پدرم چند روز قبل به دلیل سکته قلبی در بیمارستان بستری شده و به همین دلیل سه روز را در آی سی یو گذراند اما خوشبختانه با بهبود حال عمومی اش به بخش منتقل شده است.

وی درباره زمان ترخیص پدرش از بیمارستان توضیح داد: خوشبختانه پدرم احتیاج به عمل قلب باز ندارد و حالش رو به بهبود است اما هنوز زمان ترخیص وی از بیمارستان را به ما اعلام نکرده اند.

حمید اعتباریان تهیه کننده قدیمی سینمای ایران تهیه کنندگی فیلم هایی چون «سن پترزبورگ»، «سنگ، کاغذ، قیچی»، «ستاره ها»، «شام عروسی» و ... را بر عهده داشته است.

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 232 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 21:05

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با اشاره به اینکه تیم پرستاری در اختیار کامل قهرمان ملی پوش قرار دارد, گفت: حال عمومی بهادر مولایی رضایت بخش است.

به گزارش صدای میانه، حبیب حسین‌زادگان‌ اظهار داشت: به محض اطلاع از وقوع سانحه تصادف برای بهادر مولایی، پیگیری‌های لازم از سوی مسئولان استانی و شهرستانی انجام شده است.

وی افزود: طی تماس با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان و بیمارستان 17 شهریور آمل، اکیپ درمانی در اختیار بهادر مولایی بوده‌اند.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با اشاره به دیدار روز گذشته‌اش با اعضای ملی‌پوش مازندرانی در هتل المپیک‌ تصریح کرد: تاکنون مسئولان استانی و رئیس فدراسیون وزنه‌برداری به صورت تلفنی و حضوری جویای حال بهادر شدند.

حسین‌زادگان با اشاره به حضور رئیس فدراسیون وزنه برداری در محل بستری بهادر مولایی‌ گفت: متاسفانه بر اثر تصادف صبح امروز در محور هراز، پدر بزرگ بهادر مولایی در دم فوت کرده و پدر و برادر وی مجروح شده که برادر وی تحت عمل جراحی قرار گرفته است.

وی با اعلام اینکه در سانحه رانندگی محور هراز هشت نفر مصدوم شدند، گفت: سه نفر از مصدومان مربوط به خودروی حامل خانواده مولایی و مابقی مربوط به سرنشینان نیسان و ایسوزوو بوده است.

مدیرکل ورزش و چوانان مازندران با اشاره به پیگیری روند درمانی بهادر مولایی از سوی پزشکان، گفت: جراحی استخوان سر ران بهادر مولایی دقایقی پیش انجام شده و این نقطه حساس بدن جا‌اندازی و وزنه‌گذاری شد.

وی یادآور شد: حمیدرضا (پدر) و بابک (برادر) بهادر مولایی در بخش ارتوپدی بستری هستند و بهادر مولایی در بخش ICU بستری است و پدر بزرگ مولایی جان باخت.

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 196 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 19:55

رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه به دنبال نشست های فوق العاده و طولانی شورای امنیت ملی و هیات دولت که تا بامداد امروز (پنجشنبه) به درازا کشید، با حضور در مسجد ملت در نهاد ریاست جمهوری ابتدا اذان گفت و سپس به عنوان پیش نماز، نماز صبح را به جا آورد.

به گزارش ایرنا،اذان گفتن و اقامه نماز جماعت صبح توسط اردوغان بازتاب گسترده ای در رسانه های ترکیه داشت.

 در حالی که رسانه های دست چپی و طرفدار لائیسم به اذان گفتن و امامت وی برای اعضای هیات دولت در نماز صبح واکنش نشان داده اند، رسانه های نزدیک به دولت بطور گسترده ای این خبر را با دید مثبت کار کرده اند.

 اردوغان و هیات دولت و اعضای شورای امنیت ملی دیروز و دیشب ساعات پرکاری را در نهاد ریاست جمهوری داشتند و در دو جلسه پی در پی که از ساعات عصر روز چهارشنبه شروع و تا بامداد امروز ادامه داشت، تصمیمات مهمی را در پی کودتای نافرجام جمعه شب گذشته، اتخاذ کردند که مهمترین آن اعلام حالت فوق العاده به مدت سه ماه در سراسر ترکیه بود.

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 176 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 19:55

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با اشاره به اینکه تیم پرستاری در اختیار کامل قهرمان ملی پوش قرار دارد, گفت: حال عمومی بهادر مولایی رضایت بخش است.

به گزارش صدای میانه، حبیب حسین‌زادگان‌ اظهار داشت: به محض اطلاع از وقوع سانحه تصادف برای بهادر مولایی، پیگیری‌های لازم از سوی مسئولان استانی و شهرستانی انجام شده است.

وی افزود: طی تماس با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان و بیمارستان 17 شهریور آمل، اکیپ درمانی در اختیار بهادر مولایی بوده‌اند.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با اشاره به دیدار روز گذشته‌اش با اعضای ملی‌پوش مازندرانی در هتل المپیک‌ تصریح کرد: تاکنون مسئولان استانی و رئیس فدراسیون وزنه‌برداری به صورت تلفنی و حضوری جویای حال بهادر شدند.

حسین‌زادگان با اشاره به حضور رئیس فدراسیون وزنه برداری در محل بستری بهادر مولایی‌ گفت: متاسفانه بر اثر تصادف صبح امروز در محور هراز، پدر بزرگ بهادر مولایی در دم فوت کرده و پدر و برادر وی مجروح شده که برادر وی تحت عمل جراحی قرار گرفته است.

وی با اعلام اینکه در سانحه رانندگی محور هراز هشت نفر مصدوم شدند، گفت: سه نفر از مصدومان مربوط به خودروی حامل خانواده مولایی و مابقی مربوط به سرنشینان نیسان و ایسوزوو بوده است.

مدیرکل ورزش و چوانان مازندران با اشاره به پیگیری روند درمانی بهادر مولایی از سوی پزشکان، گفت: جراحی استخوان سر ران بهادر مولایی دقایقی پیش انجام شده و این نقطه حساس بدن جا‌اندازی و وزنه‌گذاری شد.

وی یادآور شد: حمیدرضا (پدر) و بابک (برادر) بهادر مولایی در بخش ارتوپدی بستری هستند و بهادر مولایی در بخش ICU بستری است و پدر بزرگ مولایی جان باخت.

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 219 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 19:55

صدای میانه به نقل از برترین ها؛

رجب طیب اردوغان یا (توهم، هفته)


کودتا و ضد کودتای پر سرعت ترکیه جمعه شب خواب از چشم ایران ربود.چند روزی از اتفاقات ترکیه گذشته و حالا دیگر می شود حدس زد که کودتا ریشه در یکی از سه حالت پیش رو دارد؛


حالت اول  کودتا را کار گروهی از فرماندهان ناراضی ارتش می داند که از مداخلات اردوغان در کشورهای همسایه شاکی هستند، هوای کودتا کردند و به قول معروف زهر چشمی گرفته اند، حالت دوم سایه سنگین فتح الله گولن (رهبر معنوی حزب عدالت و توسعه و مقیم آمریکا) را بالای سر کودتا حس کرده اند و کار را کارِ آمریکایی ها می دانند، دلیلش هم آشتی آنکارا با مسکو در ماه گذشته و نزدیکی هرچه بیشتر این دو در روزهای ماقبل کودتاست، حالت سوم اما کمی دائی جان ناپلئونی است و کودتا را یک نمایش می داند در جهت تثبیت اردوغان (دلیل هم سرعت حزب حاکم در کشف و ساقط کردن کودتاست)، به عبارت دیگر این دسته ی سوم معتقدند کودتا تئاتری بوده به کارگردانی اردوغان در جهت بازیابی مشروعیت از دست رفته جناب نخست وزیر(البته که در نهایت کودتا همین کارکرد را برای اردوغان و حزب عدالت و توسعه داشت) حالتی بدبینانه و کمی اعوعاج گونه. بازیابی ای که شاید به قیمت سقوط تمام می شد!

یک هفته 7 چهره؛ از جواد نکونام تا مهرجویی 


اما ورای مقصر یابی ها، آن چه در ترکیه می گذرد، محصول  وهمِ فکری سردمداران این کشور است که به نوعی مریضی مسری حکمرانان خاورمیانه است، سرزمینی که روزگاری امپراطوری باشکوهی داشته و حالا ندارد. امروز از امپراطوری عثمانی، کشور کوچکی مانده که فقط میلیون ها مهاجر در آلمان دارد و سال هاست در وصال اتحادیه اروپا می سوزد، کشوری که به رغم پیشرفت های قابل توجه دو دهه اخیر هنوز به قدرت های دیگر تکیه می کند، واقعیتی که در باور اردوغان  و دوستان نمی گنجد، همین است که حکمرانان خاورمیانه در تمام سال های اخیر به موجب این که نقدینگی فراوان یافتند و کمی روی ریل پیشرفت افتادند به سرعت به سمت نظامی گری رفتند و به فکر بسط قدرت افتادند، غافل از این که بازی جای دیگریست.


در همین موردِ اردوغان، وضع قوانینی که اختیارات اردوغان را توسعه می داد نشان از آن داشت که سودای عثمانی گری اطراف کاخ نخست وزیر ترکیه پرسه می زند بگذریم! سودای عثمانی هر روز بزرگ تر شد، اردوغان احتمالا فراموش کرد که حکمران تمام ترکیه است(اقلیت ها فراموش شدند و تحت فشار قرار گرفتند و نارضایتی داخلی هم جهت دلخوری های خارجی قرارگرفت) سودا که به سر می زند فراموشی نتیجه می شود(طب که این را می گوید)، اردوغان انگار فراموش کرد که پیشرفت و توسعه این سال های ترکیه زیر چتر امنیتی است که توافق با آمریکا مهم ترین علت آن بوده است. وهم امپراطوری ها بر خواب برخی حاکمانِ خاورمیانه که از تجزیه همان امپراطوریِ فروپاشیده عثمانی برخواسته اند بدجور سنگینی می کند. آن ها انگار نمی خواهند باور کنند روزگار دیگریست و دموکراسی انتخاب نیست، اجبار است.

 مردمان سیستان و بلوچستان یا (کاش کسی شما را ببیند، هفته)


بادهای 120 روزه زندگی مردمان کم توقع جنوب شرقی ایران را مختل کرده، بادهایی که قابل پیش بینی اند و می شود با کمی تدبیر از فشارش کاست، اما این که چرا وضعیت به حدی بغرنج می شود که مردم سیستان و بلوچستان از میان شن ها دنبال راهی برای زندگی کردن و نفس کشیدن می گردند، داستان بی توجهی به منطقه ای است که سال هاست فقط  وقتی نامش را می شنویم که دچار خرابکاری شده، شاید همین بادها  که استعاره ای از محرومیت دامنه دار مردم منطقه است ریشه ی پا گرفتن برخی نا آرامی هاست، آن جا بوده ام و زندگی کرده ام، می دانم مردم سیستان و بلوچستان خیلی از حداقلی ترین امکانات را ندارند و در نهایت کم توقعی روز و شب را می گذارنند.

یک هفته 7 چهره؛ از جواد نکونام تا مهرجویی 


همین کم توجهی ها به مرور دلبستگی آن ها را کم کرده و اصلا حواس خیلی از ساکنان آن منطقه جای دیگریست، وگویی در کشور دیگری زندگی می کنند،چرخه اقتصادی آنجا فوق العاده معیوب است و خیلی از آن ها در شرایطی روزگار می گذارنند که انتخابی نیست و از سر اجبار است،به بدترین شکل و حالت و از راه های که شاید صواب نیست، هامون که خشک  شد خیلی ها رفتند و همین امروز هم تب مهاجرت داغ است، چوب کم توجهی تن مردم سیستان و بلوچستان را خشک کرده، شاید بهتر است به جای حرف های امیدوار کننده طرح های عملی مثل تلاش ژاپنی ها در دولت اصلاحات که موفق هم بود از سر گرفته شود و کمی شرایط زندگی در آن جا عوض شود.


با این روند شاید روزی برسد که از  آن دیار نه نامی ... والا که از ما کاری جز اطلاع رسانی بر نمی آید...شرمنده ی متانت شمائیم


جواد نکونام یا (مکتب، هفته)


 جواد نکونام دیگر فوتبالیست نیست، او یک «سابق» شد.


نکونام به موقع خداحافظی کرد و حسرت خاصی هم به دلش نماند احتمالا، او در بالاترین سطح فوتبال دنیا با لباس تیم اوساسونا حضور داشت و در سطح باشگاهی به بالاترین افتخاری که یک فوتبالیست ایرانی می تواند، رسید. در تیم ملی هم که انواع و اقسام افت و خیزها را تجربه کرد، حضور در دو دوره جام جهانی آلمان و برزیل، بازی مقابل تیم هایی مثل: پرتغال و آرژانتین و حضور در چند دوره جام ملت های آسیا کارنامه ای برای نکونام ساخت که احتمالا حسرتی در آن نیست و به قولی او به گذشته اش بدهکار نشد. روزی باید می رفت و چه شیرین که در یک مرکز خیریه رفت، سخن اما سخن یک پایان است، پایان یک دوران، پایان یک مکتب و یا پایان یک تعریف...

یک هفته 7 چهره؛ از جواد نکونام تا مهرجویی 


«پاس» که در ورزشگاه فریادش می زدند؛ «پاس بزرگ تهران»، تیمی که در نهایت کج سلیقگی جغرافیایش را تغیر دادند، مثله شد و حالا با حضور در لیگ دسته دوم آزادگان جان باخته است و یادگارهایش هم در پایان کارند. «نکونام» یک یادگارِ گل درشت از مکتب پاس بود. با یک اصول تعریف شده و رفتاری خاص که عدول از آن ها او را از آن مکتب جدا می کرد، همین هم بود که هیچ وقت از لوای مکتبش خارج نشد و تا روز خداحافظی اش وفادار ماند. انگار روح آن جنابان سرهنگی که پاس را در یک نظم آهنین نظامی تعریف کردند در تن میراث خوران حلول می کرد و امثال هاشمیان و نکونام به آن وفادار می ماندند.


ارزش فوتبال مکتبی حالا این روزها بیشتر نمایان می شود، وقتی سوهاضمه شهرت به جانِ جوان های رنگی فوتبال می افتد و یادشان می رود سال پیش و سال پیشتر را. مکتب از روزی شروع به سقوط کرد که آن گلوله برفی معروف را سمت دهداری پرتاب کردند... برای ما که ساختار آن چنانی در فوتبال نداریم، «مکتب» لازم بود، اما به هوای «لیگ برتر» مدرنیته فوتبالی، لنگ در هوا ماند و همین شد که خداحافظی نکونام تلخ تر از پیش به کاممان مزه می کند، پایان یک دوران، پایان یک مکتب، پایان یک تعریف...


تروریست نیس یا (گناهکار، هفته)


حمله ی ویران کننده یک تروریست در نیس و داستان های پس از آن.


 درد پاریس(نیس) درد مهاجرانی است (عامل حمله اصالتی تونسی داشته و ازبیکاری و افسردگی رنج می برده) که در فرهنگ میزبان حل نشده اند. مهاجرانی که به هوای مطلوبیت و کیفیت جایی غیر از موطن خود را انتخاب می کنند، با فرهنگی غریبه وارد می شوند و فضا را ناهماهنگ می کنند، آن ها از وطن رانده می شوند و در غربت مانده.

یک هفته 7 چهره؛ از جواد نکونام تا مهرجویی 


فرانسه اگر قربانی تروریسم می شود، بیشتر از هرچیز به خاطر بستری است که بی نهایت فراهم است. کلی مهاجر سیاه پوست و رنگین پوست حاشیه نشین در قلب اروپا و در فرانسه ساکنند، آن ها در حقیقت تصویری بی واسطه و بدون تعارف از فرانسه واقعی هستند. فرانسه  بیشتر از آن چه که شبیه کافه های پاریس و شب گردی های عشاق اساطیری باشد، شبیه به مهاجران سرخورده حاشیه شهر است که کلی بغض فرو خورده و سرکوب شده در سر دارند. برای آن ها آلبر کامو و نیمه شب در پاریس، معنایی به جز فقر و سرخوردگی ندارد، علت احتمالا همین است؛ کلی مهاجر سرخورده و حل نشده که ابزارِ ابراز(عقده گشایی) می خواهند...


تا اینجایش گناه مهاجران است! اما از این جا به بعد گردن خود فرانسوی هاست که با ساختاری رها ابزارِ ابراز را در اختیار مهاجران قرار می دهند،  اشکال کار فرانسوی ها و بلژیکی ها برخلاف مثلا آمریکایی و انگلیسی ها در همین جاست که قوانین و سیستم امنیتی به شدت منعطف و پذیرنده ای دارند. سکولاریسم فرانسوی سیالیت زیان دهی ایجاد کرده که ارتباط مهاجران ساکن در این کشور را با شبکه های تروریستی آسان تر می کند، در حالی که مثلا در انگلستان اصلا این طور نیست و قوانین سفت و سختی اعمال می شود و ارتباط گرفتن با گروهی مثل داعش بیشتر و بهتر کنترل و سرکوب می شود.


پی نوشت: بازی دو سر باخت مهاجران و میزبانان شاید تقاص روزهایی است که استعمار به سان چشم و هم چشمی در محافل دیپلماتیک نقل محافل بود، این خون ها به پای آن هوس ها ریخته می شوند.


داریوش مهرجویی یا (نزاع، هفته)


مهرجویی پزشکان را قاتل خطاب کرد و پزشک نامبرده توهینی بدتر نصیب مهرجویی کرد، این نزاع پس از مرگ مشکوک کیارستمی اتفاق افتاد.


نمی دانم از روح بزرگ عباس کیارستمی است  یا که از کثرت رسانه ها و همت مردمی است که مشارکت خستگی ناپذیری در کامنت و ابراز نظر دارند یا که شاید هم از جمع هر دوی این هاست، این که هیچ چیز پنهان نمانده و مرگ کیارستمی مجدانه  پیگیری می شود. فقط خدا کند این تب خیلی زود فروکش نکند و این نزاع ادامه داشته باشد. خصم و دشمنی را دوست ندارم و سادیسم هم احتمالا با ما نسبتی ندارد، اما این نزاع مبارک است، باور بفرمایید؛ دو دسته ی قدیس وار فرهنگ ایرانی در حال فرو ریختن است(پزشکان و کارگردانان) چه چیزی بهتر از این؟

یک هفته 7 چهره؛ از جواد نکونام تا مهرجویی 


پزشک شدن آرزوی فانتزی هر کودک ایرانی دهه های پیش است! چه کسی فکرش را می کرد چرخ روزگار این گونه بچرخد و آن سپید پوشانی که روزگاری در مواجهه با آن ها لکنت زبان می گرفتیم به جایی برسند که در هر محفل عمومی و خصوصی تکفیر و لعن شوند. چنان هاله ای دور آن ها بود که حالت قدیس داشتند و شفا می دادند. اما رسانه ها، امان از این "رکن جنجالی دموکراسی" که نشان داد جایگاه پزشکی در پازل دنیای جدید صرفا در حد یک شغل تعریف می شود، حالا مرگ کیارستمی دوباره نور را روی صورت پزشکان انداخته از آن طرف هم کارگردانان...


کارگردانانی که حالا راحت تر نقد می شوند و دنیای رسانه های امروز نشانمان می دهد که خیلی از به ظاهر خلاقانه هایشان ریشه در یک اورجینال آن ور آبی داشته. هاله ی قدسی آن ها را اتفاقا رسانه ها ساختند، در زمانه ای که محدود بودند و رفاقت طلب، منتقدانی که در تعارف رفاقت با کارگردانان می ماندند و رو نمی کردند از ضعف ها و معایب بگویند، آن قدر بزرگ شدند که با واژه های ساده نمیشد تعریفشان کرد، اما باز هم به یمن کثرت رسانه ها هر کسی در هر جایی بدون تعارف در وبلاگش (تلگرام، فیس بوک و...) نوشت و کارگردان ها هم شکستند وبدون تعارف نقد شدند.


کاش این نزاع ادامه داشته باشد، آن ها را بهتر میشناسیم! کارگردانی که احساساتش ریتم حرف هایش را مختل میکند، خیلی این جایی است. او که کلی حس خوب به ما هدیه داده ضعف هایی دارد که «آدم» نشانش می دهد نه قدیس، مثل دکتری که مرز توهین و تحقیر و هر چه بی ادبی است را رد می کند چون از جایگاه اجتماعی خودش زیادی اطمینان دارد و فکر می کند علی آباد هم شهری است. بگذارید ادامه دهند، هر کسی و هر گروهی لابه لای این نزاع وزن خودش را نشان می دهد، خودِ خودش را، خود واقعی اش را!


سیمین بهبهانی یا(بانوی  کلمه، هفته)


زادروز سیمین بهبهانی بهانه ای برای یادآوری اوست، اویی که به مانند خیلی های دیگر در منگنه تسویه حساب های سیاسی کمرنگ شد(به عمد) پوشیده شد، تا دیده نشود، خوانده نشود... اما اتفاقا آن چه که مهم نبود پوشش او بود، اصلا مواضع سیاسی اش را چه کار؟ او بانوی واژه ها بود نه مدلینگ بود، نه سخنگوی حزبی. او را باید با کلمه هایش، با احساسات زنانه اش که در قالبی کهنه، نو نشان می داد سنجید. شعرهایش حس خوبی از بیداری زنانه دارد.

یک هفته 7 چهره؛ از جواد نکونام تا مهرجویی 


«رفت آن سوار کولی! با خود تو را نبرده / شب مانده است و با شب تاریکی فشرده/ کولی کنار آتش رقص شبانه ات کو؟/ شادی چرا رمیده؟ آتش چرا فسرده؟» ترکیب صدای همایون با واژه های سیمین بهبهانی محشر است امتحان کنید.


«چرا رفتی؟ چرا؟ من بیقرارم/ به سر سودای آغوش تو دارم/ نگفتی ماهتاب امشب چه زیباست؟ ندیدی جانم از غم ناشکیباست؟» این را که حتما شنیده اید، بازهم ترکیب همایون و سیمین بهبهانی


«دوباره میسازمت وطن/ اگر چه با خشت جان خویش/ ستون به سقف تو می زنم/ اگر چه با استخوان خویش» این هم که معرف حضورتان است...

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 219 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 18:31

شهردار اردبیل پس از نزدیک به یک سال فعالیت با ۹ رای موافق اعضا شورای شهر استیضاح و برکنار شد.

به گزارش صدای میانه به نقل از باگاه خبرنگاران؛ حمید لطف اللهیان پس از کش و قوس های فراوان در جلسه شورای شهر اردبیل استیضاح و از سمت خود برکنار شد.

در جلسه شورای شهر که برای استیضاح شهردار اردبیل برگزار شد، پس از پاسخ شهردار به سوالات مطرح شده ، رای گیری انجام و در نهایت با ۹ رای موافق برکناری در برابر چهار رای مخالف از سمت خود برکنار شد.

شورای شهر اردبیل با استیضاح و برکناری حمید لطف اللهیان شهردار اردبیل، سیدمرتضی صفوی را به عنوان سرپرست این نهاد انتخاب کرد.

وی پیش از این در سمت معاونتبرنامه ریزی و توسعه شهرداری اردبیل فعالیت می کرد.

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 213 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 18:31

صدای میانه به نقل از مهر:  تنوع قومیت‌ها در ایران به تنوع پوشش‌ها منجر شده و باعث شده هر تکه از ایران به رنگی دربیاید. تنوع آب‌هوایی، پیشینه تاریخی و خلق  و خو و فرهنگ خاص هر خطه، لباس‌های خاص هر منطقه را شکل داده است؛ لباس‌هایی که این روزها یا به کل خط تولیدشان متوقف شده و در حال انقراض هستند یا کنج کمدها و جالباسی‌ها خاک می‌خورند. از بین تمام این لباس‌ها، پوشش زنان ایرانی بارزتر است؛ چرا که این لباس‌ها نمادی از فرهنگ و عقیده هستتند. بد نیست اگر سرکی بکشیم به برخی لباس‌های سنتی زنان ایرانی.

لباس سنتی زنان ایرانی چه شکلی بود؟


زنان گیلانی؛ دامن‌های پرچین و رنگارنگ

روسری و سربند (لچک) پیراهن یا جمه، جلیقه کت، الجاقبا، دامن، شلیته، شلوار و چادر کمر از بخش‌های اصلی لباس محلی زنان گیلان است. آنچه که بیشتر از همه در لباس گیلانی خودنمایی می‌کند، دامن‌های شلیته و پرچین است و جلیقه‌های پولک‌دوزی شده است. اغلب زنان گیلان از دو سربند، یکی در زیر (لچک) و دیگری بر روی آن (دستمال) استفاده می‌کنند.

لباس سنتی زنان ایرانی چه شکلی بود؟


 دستمال در نواحی مختلف گیلان اسامی مختلفی دارد، در تالش به آن «سرا بست»، در ناحیه و سرود «تونه دسمال»، در ماسال «بنشه دسمال» و در گرگان رود و خوشابر اسالم به آن «سر دستمال» می‌گویند. در جلگه‌های گیلان نیز دستمال به اسامی زیر خوانده می‌شود: روسری دستمال، پیله دسمال و سرفود که بر روی لچک بسته می‌شود و اصولا رنگ آن سفید است.


زنان آذربایجان شرقی؛ چادرا متدوال‌ترین لباس عشایر آذربایجانی

لباس زنان آذربایجان به سه بخش سرپوش، تن‌پوش و پاپوش تقسیم می‌شود. فرم و شکل پوشاک زنانه در مناطق عشایری آذربایجان شرقی اکثریت قریب به‌اتفاق به شیوه قدیم و شامل پیراهن بلند، دامن چین‌دار بلند و چارقد(روسری بزرگ) می‌شود.

لباس سنتی زنان ایرانی چه شکلی بود؟
 

 عرقچین، روسری کلاغه‌ای، شال و چارقد، چالما – شاماخی(سربند)، چپی(روسری)، آلاچارشاب(چادر رنگی)، اوربند(روبند) و چادرا(چادر) متداول‌ترین سرپوش‌های زنان روستایی و عشایر آذربایجان شرقی را تشکیل می‌داده است.


زنان ابیانه؛ چادرشب‌های گل‌گلی

اصلا ابیانه را لباس زنانش معروف کرده است. لباس محلی زنان ابیانه عبارت است از پیراهن، شلیته، یل، روسری، سربند، چادرشب، جوراب و پاپوش یا گیوه.  بانوان ابیانه در مواقعی از چادرشب استفاده می‌کنند که عبارت است از پارچه‌ ابریشمی شطرنجی و چهارگوش به ابعاد ۲×۲ متر که آن را از قطر تا زده و به‌صورت سه‌گوش به دور کمر می‌بندند یا روی سر می‌اندازند. 

لباس سنتی زنان ایرانی چه شکلی بود؟


چادرشب معمولاً توسط بانوان ابیانه بافته و تهیه می‌شود. این پارچه که در زبان محلی با نام «کجی» خوانده می‌شود، در میان دختران جوان به رنگ زرد و در میان زنان مسن به رنگ قرمز است. زنان روستای ابیانه رسمی به‌عنوان «پیشکشی» دارند که در آن روسری‌های خود را در مقابل نامحرم کمی پیش می‌کشند.


لباس محلی شیراز؛ خوس‌بافی‌های هندی

یکی از لباس محلی زنانه به‌ویژه لباس عروس در جنوب استان فارس توسط زنان هنرمند شهر «اوز» به نام خوس بافی رونق دارد. برخی بر این باورند که این لباس توسط تعداد اندکی از زنان هنرمند شهر «اوز» دوخته می‌شود و صنعت خوس بافی را از کشور هندوستان به اوز آورده‌اند.

لباس سنتی زنان ایرانی چه شکلی بود؟


خوس از الیاف نقره‌ای تشکیل شده که بافته می‌شود و از آن برای تزئین شلوار، روسری، کلاه، پیراهن، جلیقه زنان و لباس کودکان استفاده می‌شود. بَلَ، روسری بزرگ خوس دوزی زنان محلی شیراز است.


زنان بلوچ؛ لباس‌های رنگ‌رنگ

مهم‌ترین ویژگی لباس زنان بلوچ، رنگارنگ بودن لباس‌های آن‌هاست؛ تا جایی که همین طیف رنگ‌ها بسیاری از عکاسان به سیستان و بلوچستان می‌کشاند. زنان بلوچ همراه با «جامگ» و «پاجامگ» مردانه که برای پوشش ظرافت و سلیقه زنان تغییراتی داشته‌اند ، «تکو» (چارقد) و سریگ (روسری) که بزرگ‌تر از چارقد هست به سر می‌کند.

لباس سنتی زنان ایرانی چه شکلی بود؟


 کفش و جوراب زنان نیز همان نام‌ها را دارد. زنان اهل زیورآلات نیز هستند (گوشواره)، پولک، پولوه، کیگ، پور (سینه‌ریز)، کید، سربند و مِزبری ؛ زیورآلاتی است که می‌توانید به همراه زنان بلوچ مشاهده کنید.


زنان بوشهری؛ جامه سیاه زنان جنوبی

بانوان در استان بوشهر پیراهن بلند دورچین به همراه عبای سیاه، مقنعه نازک سیاه‌رنگ، روبنده نازک، شلوار چیت و نوعی کفش صندل به نام «کوش» می‌پوشند. 

لباس سنتی زنان ایرانی چه شکلی بود؟


پیراهن رسمی بانوان بوشهر جامه گشادی است که به آن پیراهن عربی می‌گویند و دارای تزئینات بسیار زیبا و جالب است. زنان در استان بوشهر اغلب با چادر محلی در انظار ظاهر می‌شوند.


زنان هرمزگانی؛ چادرهای گل‌ابریشمی

انواع پیراهن‌های زنان هرمزگانی: کَندوره، گَوَن، اُشکُم،نُشته، آستین فراخ، کِلوش، عجمی، چینی، گشاد عربی و ساده شلالی. بیشتر نوعروسان هرمزگانی از چادر ویل گل‌ابریشمی سبزرنگ استفاده می‌کردند. چادر عروسان حاشیه زیبا و پشت آن اشرمه (یک نوع زری‌دوزی) تزیین می‌شد. 

لباس سنتی زنان ایرانی چه شکلی بود؟
 

عروس و نوعروسان علاوه بر چادر گل‌ابریشمی، از چادر سوفن ساده سبزرنگ با تزیینات خوس و گلابتون و پولک بوته دوزی هم استفاده می‌کردند. در روزها و شب‌های عروسی آن را می‌پوشیدند و در موقع حنابندان تمام بدن به استثنا دست‌ها و پاها آن هم تا مچ در زیر چادر سبز مستور و پوشیده می‌شد.

معمولا چادر بندری را به دو شیوه می‌بندند. نیم لا و کول زدن. در یک روش یک‌گوشه را با دست بر روی دوش می‌اندازند و طرف دیگر آزاد است و در شیوه دیگر یک‌طرف چادر را دور سر می‌پیچیدند و گوشه آن را در ناحیه گوش رها می‌کنند.


زنان ایلامی و سربندهای هخامنشی

یکی از مهم‌ترین بخش‌های پوشش زنان ایلامی، گلونی است. گُلوَنی یا گُل وَنی در زبان لری به‌گونه‌ای از سربند یا روسری چهارگوش که معمولا از جنس ابریشم با نقش‌های سنتی است، گفته می‌شود. این پوششی است که زنان لُر به طرز خاصی به سر می‌کنند و بخشی از پوشش سنتی زنان و مردان لرستان است. 

لباس سنتی زنان ایرانی چه شکلی بود؟
 

دختران نسل جدید از نوع کوچک آن به‌عنوان روسری استفاده می‌کنند. این روسری یکی از سوغات‌های لرستان است. این سربند در گذشته در لباس مردان هم به کار می‌رفت و به‌طورکلی سربند و دستار از زمان مادها و هخامنشیان در لباس مردان و زنان منطقه ایران استفاده می‌شد.


لباس زنان کرد؛ روسری‌های بزرگ ریش‌دار

لباس سنتی زنان ایرانی چه شکلی بود؟
 

جافی،کولنجه، شال، کلاو و کلاکه اجزای اصلی لباس زنان کرد را تشکیل می‌دهد. کلاکه، روسری یا دستاری است که بجای کلاه مورداستفاده زن‌هاست. کلاکه دارای رشته‌های بلند سیاه‌وسفید ابریشمی است که روی آن را زردوزی می‌کنند. لباس‌های کردی از آن دسته لباس‌هایی هستند که هنوز رونق سابق خود را دارند؛ هرچند در مواردی دچار تغییراتی شده‌اند.

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 232 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 16:52

لباس همسر ترامپ نایاب شد

صدای میانه به نقل از فرارو- شرکت تولید کننده لباس همسر ترامپ می گوید همه لباس‌های تولیدی این شرکت ظرف یکساعت به حراج رفته است.به گزارش فرارو، همسر ترامپ با این لباس در نشست جمهوری خواهان سخنرانی کرد. سخنرانی که جنجالی شد. او متهم به کپی برداری از سخنرانی میشل اوباما در سال 2008 شد. براساس این گزارش ملانیا ترامپ قبلا مدل بود و سلیقه او باعث شده است، شرکت تولید کننده لباسی که او در نشست جمهوری خواهان پوشیده بود همه این محصولش را به فروش برساند. 

لباس همسر ترامپ نایاب شد

بنا به اعلام شرکت تولید کننده این لباس تنها همین لباس به رنگ صورتی مانده که با قیمت ۱۰۸۵، هنوز فروش نرفته است.

سایت ال اعلام کرد این لباس که دو هزار دلار می ارزیده، توسط یک طراح صرب در لندن طراحی شده است.یک سخنگوی خانم ترامپ گفته او این لباس را دید، خوشش آمد و خرید.

لباس همسر ترامپ نایاب شد

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 208 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 16:52

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: راننده کامیون بعلت بی توجهی به جلو در حین حرکت، جان راننده خودروی سواری پراید را گرفت.

به گزارش صدای میانه؛ سرهنگ علی اصغر شیرمحمدی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این حادثه تلخ، ساعت 4:30 بامداد امروز /پنجشنبه/ در 50 کیلومتری لاین شمالی اتوبان زنجان - تبریز رخ داد.
وی اظهار کرد: رانندگان 2 دستگاه خودروی پراید و پاترول در کنار جاده توقف کرده و به همراه اعضای خانواده به منظور استراحت پایین می آیند که در این حین یک دستگاه کامیون به محل نزدیک شده و راننده پراید را به کام مرگ فرستاده و یکی از مسافران را نیز مصدوم و روانه بیمارستان می کند.
شیرمحمدی با بیان اینکه مصدوم به منظور مداوا و درمان به بیمارستان منتقل شده است افزود: در این سانحه رانندگی، راننده کامیون به دلیل توجه نداشتن به جلو و راننده مصدوم نیز به خاطر نقض ماده چهار مقصر شناخته شدند.

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 197 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 16:52

دیدار چهره به چهره پیرامون "هم اندیشی پیشرفت میانه"  با حضور دکتر احمدی میانجی مکان: مسجد طلبه لر زمان: پنجشنبه 31 تیرماه از ساعت 22 لغایت 24 روابط عمومی کانون فرهنگی مسجد طلبه لر

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 178 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 15:41

با دست هایم می زنم جارو/ بر کوچه های شهرمان/ می سرایم شعر با زبان بی زبانی/ انتقادم زشورای شهروشهردار شهرمان...

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 320 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 5:02

صدای میانه به نقل از زومیت- سحر صمدی:  فیسبوک، اینستاگرام، واتساپ، توییتر و غیره، همگی بخش عظیمی از ارتباطات روزانه‌ی ما با جهان پیرامون را پوشش می‌دهند. حال سوال این است که در این حجم انبوه رسانه‌های مختلف کدام‌یک برای اهداف ما مناسب هستند؟ شبکه‌های اجتماعی برای کسب وکارهای کوچک و بزرگی که به دنبال ترویج برندهای خود از طریق اینترنت هستند، منبع بزرگی محسوب می‌شوند.  این سیستم‌ها و شبکه‌ها به‌آسانی در دسترس همگان قرار دارند و حتی تعدای از آن‌ها برای جذب مخاطب، از ابزارهای تبلیغاتی مختلفی هم استفاده می‌کنند. 

شاید شما هم برای تبلیغات کسب و کارتان نیاز به این رسانه‌ها داشته باشید اما قطعا همه‌ی آن‌ها برای اهداف بازاریابی شما مناسب نیستند. در مرحله‌ی اول برای استفاده‌ی بهینه از قدرت شبکه‌های اجتماعی با پرمخاطب‌ترین‌های آن‌ها آشنا می‌شویم و در مرحله‌ی بعد می‌توانیم مناسب‌ترین گزینه برای تبلیغات حرفه‌ای خود را انتخاب کنیم.در ادامه به معرفی ۲۰ شبکه‌ی ارتباط اجتماعی  خواهیم پرداخت که جزو مشهورترین‌ها هستند.


۱- فیسبوک  (Facebook)

۲۰ شبکه‌ی اجتماعی محبوب دنیای مجازی


 Facebook(فیسبوک) بزرگ‌ترین شبکه‌ی ارتباط اجتماعی (هم از نظر تعداد کل کاربران و هم اعضای حقیقی ثبت شده) در اینترنت است. این شبکه‌ی محبوب اجتماعی در فوریه سال ۲۰۰۴ تاسیس و در طی ۱۲ سال موفق به جمع‌آوری بیش از ۱.۵۹ میلیارد کاربر فعال ماهانه شد. این حجم بالای کاربران به طور خودکار منجر به ارتباط با مردم در اقصی نقاط دنیا و آشنایی آن‌ها با کسب و کار شما می‌شود. بنا بر آمارهای رسمی بیش از  یک میلیون کسب و کار کوچک و متوسط از این رسانه برای تبلیغات تجاری خود استفاده می‌کنند.

۲– توییتر (Twitter)

ممکن است این پرسش به ذهن شما هم رسیده باشد که ارسال پست‌هایتان درتوییتر با استفاده از حداکثر ۱۴۰ کاراکتر، روش مناسبی برای تبلیغات تجاری نیست اما بنا بر آمار این رسانه‌ی ارتباط اجتماعی بیش از ۳۲۰ میلیون کاربر ماهانه‌ی فعال دارد که با استفاده از همین محدودیت ۱۴۰ کاراکتری اطلاعات خود را انتقال می‌دهند. در زمینه تجارت، مشاغل مختلف از این رسانه‌ی پربیننده برای تعامل با مشتریان خود، پاسخ‌د‌هی به سوالات آن‌ها و انتشارآخرین اخبار استفاده می‌کنند و هم‌زمان تبلیغات ویژه برای مخاطبین خاص خود را هم پیگیری می‌کنند. توییتر در ۲۱ مارس سال ۲۰۰۶ تاسیس شد و دفتر اصلی آن در سان‌فرانسیسکوی کالیفرنیا است.

۳- لینکدین (LinkedIn)

 لینکدین در ۱۴ دسامبر سال ۲۰۰۲ تاسیس و در ۵  می ۲۰۰۳ راه‌اندازی شد. این وب‌سایت یکی از محبوب‌ترین رسانه‌ها‌ی اجتماعی در بین شبکه‌های حرفه‌ای بوده و در ۲۴ زبان زنده‌ی دنیا در دسترس است و بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر ثبت شده دارد. اگر به دنبال برقراری ارتباط با افرادی هستید که در صنایع و موقیعت شغلی مشابه شما هستند، این شبکه گزینه‌ی بسیار مناسبی است. از طریق این رسانه‌ی اجتماعی می‌توانید با اشخاص حرفه‌ای و همکاران خود ارتباط داشته باشید و از اطلاعات حرفه ای مشاغل مختلف و آمارهای روز آگاه شوید.

۴-یوتیوب (Youtube)یوتیوب بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین رسانه‌ی تصویری در بین شبکه‌های اجتماعی است. در ۱۴ فوریه سال ۲۰۰۵ با همکاری سه کارمند سابق پی پال تاسیس و بعدها در نوامبر ۲۰۰۶ به قیمت ۱.۶۵ میلیارد دلار توسط کمپانی گوگل خریداری شد. این وبسایت بیش از یک میلیارد بازدید کننده در هر ماه دارد و به عنوان دومین موتور جستجوگر محبوب بعد از گوگل قرار دارد.

۵ - گوگل پلاس (Google Plus)

۲۰ شبکه‌ی اجتماعی محبوب دنیای مجازی


پس از توییتر، فیسبوک یا لینکدین، گوگل پلاس را می‌توان در جایگاه محبوبی در بین شبکه‌های اجتماعی قرار داد. قدرت موتورهای جستجوی آن، گوگل‌پلاس را به ابزاری محبوب و پراستفاده برای هر کسب و کارکوچکی تبدیل کرده است. این وبسایت در ۱۵ دسامبر سال ۲۰۱۱ راه‌اندازی شد و در دسامبر سال ۲۰۱۵ به جمع بزرگ ۴۱۸ میلیون کاربری فعال ملحق شد.

۶-پینترست (Pinterest)

 پینترست درماه مارس سال ۲۰۱۰ راه‌اندازی شد و به عنوان یک شبکه‌ی اجتماعی نسبتا تازه وارد شناخته می‌شود. این رسانه‌ی اجتماعی شامل تابلوهای اعلانات دیجیتال است که در آن انواع کسب و کارهای مختلف می توانند مطالب خود را پین کنند (تصویر مورد نظر را از هر سایتی که بازدید می‌کنید انتخاب کرده و به پروفایل خود سنجاق کنید). بنا بر اعلام رسمی پینترست در سپتامبر ۲۰۱۵، این شبکه‌ی اجتماعی ۱۰۰ میلیون کاربر بدست آورده است. یکی ازکاربردهای این شبکه‌ی اجتماعی برای مشاغلی است که بازار هدفشان عمدتا خانم ها هستند چرا که بیش از نیمی از بازدیدکنندگان این رسانه را زنان تشکیل می‌دهند.

۷- Snapchat

Snapchat (اسنپ چت) یک محصول نرم افزاری و در واقع یک اپلیکیشن پیام تصویری است که توسط  Reggie Brown(رجی بروان)، Evan Spiegel (اوان اسپیگل) و Bobby Murphy (بابی مورفی) زمانی‌که هر سه دانشجوی دانشگاه استنفورد بودند، ارایه شد. این اپلیکیشن به‌طور رسمی در سپتامبر ۲۰۱۱ منتشر شد و رشد صعودی بسیار خوبی را درمدت زمان کوتاهی بدست آورد، به‌طوریکه از ماه می سال ۲۰۱۵ بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر فعال روزانه دارد.جالب است بدانید که بیش از ۱۸ درصد از کاربران شبکه های اجتماعی از اسنپ چت استفاده می‌کنند.

۸ - Tumblr

وبلاگ Tumblr  همانطورکه نسبتا یکی از مشکل‌ترین شبکه‌های ارتباط اجتماعی است، به عنوان یکی از جذاب‌ترین‌ها هم به شمار می‌رود. توسط این رسانه امکان پست کردن فرمت‌های مختلف، شامل: پست‌های نقل قول، چت، ویدئو و ارسال عکس و همچنین پست صوتی فراهم است. در Tumblrشما هیچ‌گاه برای نوع محتوایی که به اشتراک می‌گذارید با محدودیت مواجه نمی‌شوید. این شبکه‌ی ارتباط اجتماعی توسط دیوید کارپ در فوریه ۲۰۰۷ تاسیس شد و کاربران مهمان آن بیش از ۲۰۰ میلیون وبلاگ هستند. 

 ۹ - Flickr

Flickr که در زبان عامیانه فلیکر تلفظ می‌شود یک پلت فرم تصویری و شامل فیلم‌های آنلاین است که در ۱۰ فوریه سال ۲۰۰۴ ایجاد شده است و در سال ۲۰۰۵ زیر مجموعه یاهو شد. شهرت این رسانه‌ی اجتماعی عمدتا از طریق کاربرانی است که عکس‌های‌ خود را به اشتراک می‌گذارند. فلیکر بیش از ۱۲ میلیون کاربر دارد و در حال حاضر در بیش از ۶۳ کشور دنیا قلمرو خود را گسترش داده است. به طور میانگین روزانه یک میلیون عکس در این رسانه به اشتراک گذاشته می‌شود.

 ۱۰ - Reddit

۲۰ شبکه‌ی اجتماعی محبوب دنیای مجازی


Reddit یک وبسایت و در واقع یک شبکه‌ی اجتماعی شامل اخبار و سرگرمی است. افرادی که در این سایت ثبت نام می‌کنند می‌توانند پست‌ها و لینک‌های مستقیم خود را ارسال کنند. کاربران همچنین قادر به سازماندهی و تعیین موقعیت خود را بر روی صفحات سایت با رای دادن هستند. ارسال‌هایی که بیشترین رای مثبت را کسب کرده باشند در صفحات اول و یا اصلی سایت قرار می‌گیرند. این شبکه توسط دو هم اتاقی به نام‌های  Alexis Ohanian(الکسیس اوهانیان) و Steve Huffman (استیو هافمن)که از دانشجویان دانشگاه ویریجینیا بودند، تاسیس شد و در حدود یک دهه بعد تعداد کاربران ثبت شده در این وبسایت بیش از ۳۶ میلیون کاربر است و بازدید های آنلاین ماهانه‌ی آن هم بیش از ۲۳۱ میلیون نفر است.  

۱۱-اینستاگرام (Instagram)

مانند پینترست ، اینستاگرام  هم یک رسانه‌ی تصویری اجتماعی است. این وبسایت در ۶  اکتبر سال ۲۰۱۰ راه اندازی شد و بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر فعال دارد و مالک اصلی آن هم فیسبوک است. تعداد بسیار زیادی از کاربران از این شبکه برای پست کردن تصاویر سفر خود، دنیای مد، غذاهای مختلف و مورد علاقه خود، هنر و سایر موضوعات مشابه استفاده می‌کنند. یکی از دلایل محبوبیت اینستاگرام به واسطه‌ی فیلترهای منحصر به فردی است که امکانات ویرایش عکس و ویدیو را ایجاد می‌کنند. تقریبا ۹۵ درصد کاربران این شبکه عضو فیسبوک هم هستند و بدین ترتیب شما می‌توانید با یک تیر دونشان را هدف بگیرید.

۱۲ - WhatsApp

WhatsApp (واتساپ) مسنجر پیام فوری برای گوشی‌های هوشمند، لپ‌تاپ و تبلت است. برای استفاده از این اپلیکیشن هم مانند بسیاری از شبکه‌های اجتماعی دیگر، نیاز به اینترنت دارید. از طریق واتساپ می‌توانید عکس و پیام‌های صوتی–تصویری خود را به سایر کاربرانی که این نرم افزار را بر گوشی‌های همراه خود نصب کرده‌اند ارسال کنید. این اپلیکیشن در ۱۹ فوریه سال ۲۰۰۴ به ارزش ۱۹.۳ میلیارد دلار توسط فیسبوک خریداری شده بود و در سال ۲۰۱۰ راه اندازی شد. امروزه بیش از یک میلیارد نفر از این نرم افزار برای ارتباط با دوستان خود، عزیزان و حتی مشتریان خود استفاده می‌کنند.

 ۱۳ - Quora

در تمام طول تاریخ سرمایه‌گذاری بر کنجکاوی بشر یک ایده هوشمندانه بوده است که این بار منجر به خلق نرم افزار پیش روی ما یعنی همان Quora در ماه جون سال ۲۰۰۹ شد. این وبسایت توسط دو تن از کارکنان فیسبوک Charlie Cheever (چرلی چیور) و  Adam D’Angelo(آدام دی‌آنجلو) تاسیس شد. این دو اعلام کردند که وبسایت بیش از ۸۰ میلیون بازدید کننده منحصر به فرد خود را دارد که نیمی از این تعداد از ایالات متحده هستند. وبسایت Quora که مبتنی برفرمت پرسش–پاسخ است، موفق به افزایش بودجه سرمایه گذاری خود به مبلغ قابل توجه ۱۴۱ میلیون دلاری شده است و درحالی که به نظر نمی‌رسد هنوز برای ارایه به عموم آماده نیست اما قطعا تماشایی است.

۱۴ - Vine

  Vineبا داشتن بیش از ۴۰ میلیون کاربر یک اپلیکیشن رسانه‌ی اجتماعی برای اشتراک‌گذاری فایل‌های تصویری است که به سرعت هم درحال رشد است. این نرم افزار به کاربران خود این امکان را می‌دهد که ویدیوهای ۶ ثانیه‌ای را با فالوورهای خود به اشتراک بگذارند. اگرچه که ظاهرا این زمان برای یک فایل ویدیویی کوتاه است اما مشاغل مختلف با استفاده از این اپلیکیشن به موفقیت‌های بزرگی رسیده‌اند. قبل از تاسیس رسمی Vine در جون سال ۲۰۱۲، در اکتبر همان سال توسط توییتر خریداری شده بود.

 ۱۵- Periscope

۲۰ شبکه‌ی اجتماعی محبوب دنیای مجازی
 

Periscope  یک اپلیکیشن موبایل برای ارسال ویدیوهاست که توسط Joe Bestein (جو برنستین)و Kayvon Beykpour (کیوان بیک‌پور) توسعه داده شد. این دو نفر کمپانی خود را در فوریه ۲۰۱۴ تاسیس کردند و در مارس ۲۰۱۵ به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار به توییتر فروختند. Periscope دقیقا ۴ ماه بعد از این تاریخ مجددا راه‌اندازی شد. بنابر اعلام رسمی این سازمان، بیش از ۱۰ میلیون حساب کاربری ثبت شده است. جالب است بدانید که در ماه دسامبر همان سال کمپانی اپل این اپلیکیشن را به عنوان اپ برتر سال اعلام کرد.

 ۱۶ - BizSugar

BizSugar  یک پلتفرم و رسانه‌ی شبکه‌ی اجتماعی برای صاحبان مشاغل کوچک،کارآفرینان و مدیران است. این وبسایت در سال ۲۰۰۷ توسط ارتباطات DBH ایجاد شد. یکی از ارایه دهندگان برنده جایزه نشریات کسب و کار و بعدها در سال ۲۰۰۹ توسط کمپانی llc خریداری شد. این نرم افزار به کاربران خود این امکان را می‌دهد که ویدیوهای خود، پست‌های وبلاگی و پادکست در میان مطالب دیگر را به اشتراک بگذارند و امکان نظر سنجی با اعضای دیگر هم وجود دارد. 

 ۱۷ – StumbleUpon

StumbleUpon یک موتور جستجو است که محتوای ارایه شده‌ی کاربران را جست و جو می‌کند. بیش از ۲۵ میلیون نفر از این نرم افزار برای سرگرمی وکسب اطلاعات استفاده می‌کنند. علاوه بر آن بیش از ۸۰ هزار ناشر، برندهای مختلف و کمپانی‌های گوناگون از این موتور جستجو برای ارتقا و بهبود کسب و کار خود استفاده کرده‌اند. StumbleUpon از ماه می سال ۲۰۰۷، زمانی که سرمایه گذاران شخصی Garrett Camp (گرت کمپ) و Geof Smith (جف اسمیث) آن را خریداری کردند، متعلق به کمپانی eBay بود. اما در حال حاضر یک برند مستقل است و توسط سرمایه گذارحمایت می‌شود.

 ۱۸ - Delicious

 Delicious یک وب سرویس نشانه‌های اجتماعی برای جست و جو، ذخیره سازی و اشتراک‌گذاری بوک مارک‌های وب است. این وبسایت توسطPeter Gadjokov  (پیتر گادجوکو)و Joshua Schachter (جشوا اسکچر) در سال ۲۰۰۳ تاسیس و بعدها در سال ۲۰۰۵ توسط یاهو خریداری شد. با پایان سال ۲۰۰۸، بنا بر اعلام رسمی سازمان بیش از ۱۸۰ میلیون آدرس بوک مارک شده و بیش از ۵.۳ میلیون کاربر بدست آورده است. این سرویس در اپریل سال ۲۰۱۱ به AVOS Systems فروخته شد و این کمپانی هم بعدها آن را به مرکز  Science Inc واگذار کرد. بنا بر گفته رسانه Delicious این سرویس را در ژانویه همان سال خریده بوده است. 

 ۱۹ - Digg

 Digg درحدود یک دهه قبل( سال ۲۰۰۴) تاسیس شد. یک جمع آوری کننده‌ی اخبار با سرپرستی صفحه اول است که داستان‌های خاصی را برای مخاطبان خود انتخاب می‌کند. موضاعات این سایت بسیار گسترده است و از مسایل سیاسی روز تا موضوعات رایج اینترنت و هر موضوع دیگری را شامل می‌شود. امکان اشتراگ گذاری محتویات این وبسایت با سایرشبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و توییتر هم وجود دارد. این کمپانی در سال ۲۰۱۵ ادعا داشت که بیش از ۱۱ میلیون کاربر ماهانه‌ی فعال دارد.

 ۲۰ - Viber

وایبر یک اپلیکیشن پیام صوتی سریع (VoIP) برای گوشی‌های موبایل است که توسط رسانه وایبر در ۲ دسامبر ۲۰۱۰ توسعه و ارایه داده شده است. این اپلیکیشن امکان اشتراک گذاری پیام صوتی و تصویری و عکس‌های کاربران با دوستانشان، آن‌هایی که از این نرم افزار استفاده می‌کنند را فراهم کرده است.

۲۰ شبکه‌ی اجتماعی محبوب دنیای مجازی

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 195 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 2:58